Ålgård-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Ålgård-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Rælingens trenerteam fryktet at kampen mot Ålgård kunne bli er bananskall. Slik gikk det ikke. RHK innkasserte en ny seier og viste sin største styrke, bredden i spillertroppen.

Jevnt i første omgang
Ålgård startet med stor entusiasme. Midtveis i første omgang tok RHK ledelsen for første gang i kampen (7-8). Selv om Rogalandslaget yppet seg inn mot pause kom de aldri foran i målprotokollen

Frida Haug Hoel

Viste styrke
Etter hvilen kom femten meget solide minutter fra Rælingen. Perioden ble vunnet 10-3. Tempo og presisjon var sammen med meget godt målvaktspill av Vilde Byberg Smedtad en suksessoppskrift. Dermed ble avslutningen en transportetappe hvor Rælingen kontrollerte inn til en syvmålsseier.

Marte Juuhl Svensson spilte en meget god kamp og ble kåret til Rælingens beste spiller

Lykkes med planen
-Vi var forberedt på hardt arbeid og en mulighet for at kampen kunne leve i 60 minutter. Målet var å holde høy beredskap i forsvar gjennom hele kampen. Dette lykkes vi bra med. 22 mål bakover mot dette laget er absolutt godkjent, sier Daniel Birkelund.