Charlottenlund SK-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Charlottenlund SK-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

På søndag reiser Rælingen til Trondheim for å spille mot Charlottenlund. Siste gang RHK besøkte trønderne på bortebane i 2017, ble de sendt hjem med tap. Blir det revansje? Rælingsjentene står så langt med tre poeng etter to kamper, etter seier mot Grane Arendal og uavgjort mot Haslum.

Treneren har ordet:
I tredje serierunde tar vi turen til Trondheim for å bryne oss på søsteren til Sander Sagosen og resten av Charlottenlund. De gråkledde tapte knepet borte for Grane i første kamp, før de åpnet poengkontoen for sesongen ved å slå Fyllingen hjemme sist helg. Bydelsklubben har vært et stabilt 1. divisjons-lag over noen sesonger og plukker fremfor alt alltid jevnt og trutt med poeng hjemme i CSK Varmbo Arena. 

For vår del handler det om å bygge videre på seieren mot Grane. Vi ønsker å fortsette og spille god og fartsfylt håndball fremover, samtidig som vi gjerne vil stramme til forsvar- og målvaktsspillet enda noen hakk. Vi synes selv at vi tok noen store steg i riktig retning sist, men vi er fremdeles et stykke fra å være 100% fornøyde med det defensive spillet. 

Daniel Birkelund-

Rekruttene med dobbeltkamp i Trondheim
Også rekruttjentene som spiller i 2.divisjon skal til Trøndelag denne helgen. På lørdag møter de Byåsen Bredde kl.17, mens søndagens motstander er Charlottenlund 2 (kl.13). Link tabell 2.divisjon avdeling 4