Charlottenlund SK-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Charlottenlund SK-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Rælingens statistikk er ikke spesielt god på bortebane i Trondheim. Jakten på 2-poeng må fortsette, for thriller-oppgjøret mot Charlottenlund endte med poengdeling. -Vi jublet for poenget der og da, men i garderoben etter kampen var følelsene blandet. Vi må bare komme oss hjem og øve videre, sier Daniel Birkelund

Tok tid å komme i gang
Hjemmelaget kom best i gang. Jentene fra Romerike kjempet seg inn i kampen og tok ledelsen for første gang etter ti minutters spill da Frida Haug Hoel satte inn RHKs sjette scoring. Kampen bølget frem og tilbake gjennom omgangen. Ingen av lagene klarte å tilrive seg et reelt initiativ, men det var trønderne som gikk til pause med et-måls ledelse.

Utlignet i siste sekund
Rælingen førte første del av andre omgang. Dog klarte de aldri å få et grep om kampen. Charlottenlund kom etter hvert til hektene. De siste minuttene ble et drama. RHK lå bak med to mål da det gjenstod fire minutter, men laget ser ut til å ha evnen til å nekte å tape. I siste sekund utlignet Hanne Morlandstø til 30-30. Dermed ble det Rælingens andre uavgjorte kamp denne sesongen. Etter tre serierunder står dermed RHK med fire poeng, og det er kun Flint og Volda som så langt ikke har avgitt poeng så langt.

Rikke Skiri Østigård (bildet) ble kåret til Rælingens beste, mens Anniken Wollik ble RHKs toppscorer med åtte nettkjenninger på ti forsøk.

-Det blir jo slitsomt dersom vi setter oss i en posisjon der vi må score mer enn tredve mål for å vinne kamper. Vi mangler fortsatt litt taktisk klokskap og kynisme. Vi gir vekk noen mål for mye, konkluderer Birkelund.