Fjellhammer-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Fjellhammer-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Rælingen var best i første omgang, men i det første kvarteret etter hvilen snudde Fjellhammer kampen til sin fordel. I thrilleravslutningen trakk grønntrøyene det lengste strået.

Rælingen best i 1.omgang
Det er alltid mye prestisje og god ramme rundt kampene i lokaloppgjørene mellom klubbene. Spørsmålet var om Lørenskogklubben skulle fortsette sin gode trend, eller om Rælingen skulle nærme seg på tabellen. RHK startet med meget solid defensivt spill. Fjellhammer stanget mot den hvite forsvarsmuren. Fremover var det god flyt og bredde. Midtveis i omgangen hadde de opparbeidet seg en ledelse på fire mål. Grønntrøyene kom seg litt til hektene og reduserte forspranget inn mot pausen

Karoline Strømberg scoret seks mål og ble kåret til RHKs beste spiller

Kampbildet snudde
RHK la om til 5:1 forsvar etter hvilen. Denne gangen lykkes de ikke spesielt godt med dette. I løpet av det første kvarteret snudde hjemmelaget kampen og gikk opp i en tremålsledelse. Da endret Birkelund tilbake til 6:0 forsvar og fikk omgående betaling. Dermed ble det noen veldig spennende sluttminutter der Fjellhammer var hakket mer nøyaktige og kunne juble for 29-28 seier.

-Jeg synes det er vanskelig å oppsummere for jeg synes vi spiller mer enn bra nok til å vinne. Vi skaper nok sjanser, men bommer dessverre på for mange, oppsummerer Daniel Birkelund etter kampen.

Se videointervju med Karoline Strømberg og Karina Selland