Flint Tønsberg-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Flint Tønsberg-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

-Det var en vond reality-check, sier Daniel Birkelund. Flint Tønsberg spilte en god kamp og hadde høy uttelling. Dermed ble det en tøff dag på jobben for Rælingens jenter.

For ujevnt til å vinne
Kampen startet tett med dueller og innsats fra begge lag. Midtveis i omgangen mistet Rælingen grepet og hjemmelaget dro i fra til pause (18-11). Etter hvilen startet Rælingen friskt med to scoringer av Rikke Arnesen, men slet med å komme nærmere. I andre omgang var det tegn til bedring, men stillingen holdt seg. Flint vant en fortjent, og i Rælingsleiren kan man konstatere at seriestarten ikke har vært så god som målsettingen.

Wollik best
Anniken Wollik ble kampens toppscorer med ti mål og ble også kåret til RHKs beste spiller. Det var en skuffet gjeng med spillere og trenere som gikk av parketten i Nøtterøyhallen. -Flint var bedre enn oss begge veier. Det er bare å konstatere at vi ikke har kommet i gang i sesongen slik vi hadde håpet. Vi bakser voldsomt for å finne stabilitet defensivt. Nå har vi 14 dager til ny kamp og må se på hvordan vi jobber. Vi kan ikke fortsette å slippe inn over tredve i hver kamp, konstaterer Daniel Birkelund.