Ane Mällberg: -Vi må minne oss selv på hva vi er gode på – Ravens

Ane Mällberg: -Vi må minne oss selv på hva vi er gode på

Både Flint og Rælingen gikk på en skikkelig smell i cupen på onsdag. Nå skal det spilles om poeng i Rema 1000-ligaen.

Rælingen jakter poeng
Begge lag er nyopprykket til eliteserien. Tønsberglaget har fått en god start og står så langt med tre seire, mens Rælingen jakter sine første poeng. Flint vil med seier ta et solid steg vekk fra bunnstriden der de sammen med RHK før sesongen ble tippet blant kandidatene som skulle kjempe om fornyet plass.

Lag som kjenner hverandre
Rælingens hovedtrener Ane Mällberg har latt seg imponere av hvordan motstanderen har fremstått. -De har gode spillere i flere posisjoner, og det virker som de er uredde og spiller med selvtillit. Vi har jo spilt mot Flint flere ganger tidligere, så det er jo er tøft lag å møte. Vi må krige og være gode i duellspillet, forklarer Mällberg.

Rælingen gikk fra godt spill, samt å presse Storhamar til det gjenstod få minutter, til et lite havari i Trondheim. Er det mulig å peke på årsaker, og hvordan løfter man skuta inn på sporet etter en slik kamp? -Hovedårsaken er vanskelig å peke på. Det ble en kollektiv svikt hvor lite stemte. Det virket som det ble mye tenking og nøling i alt vi gjorde. På søndag må vi jobbe med omstilling og minne oss på hva vi er gode på, bygge opp troen på styrkene våre, avslutter Mällberg.

Se kampen på Romerikes Blad og Direktesport: