Larvik-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Larvik-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Rælingen klarte ikke å ødelegge opprykkfesten for Larvik. Etter seieren mot RHK er den gamle storheten tilbake på øverste nivå i norsk kvinnehåndball. Rælingen må ha tre poeng på de to siste kampene for å sikre kvalifiseringsplassen.

Meget god 1.omgang
-Vi har hatt en fin periode, men får oss en trøkk på nesen i dag. Nå er det opp til oss selv å vise at vi er gode nok i sesonginnspurten, sier Daniel Birkelund.
Det startet veldig bra for RHK. På samme måte som i høstens hjemmekamp var Rælingen best innledningsvis. Laget viste solid forsvarsspill, effektiv håndball og høyt tempo. Marte Juuhl Svensson ble tidvis et mareritt for Larviks forsvar. Hjemmelaget kunne takke Hasanic i målet for at de kun var to mål bak til pause. Larviks målvakt skapte betydelig problemer for Rælingen etter hvilen. Det hjalp heller ikke mye at hele fem avslutninger havnet i treverket de siste femten minuttene. Dermed vant Larvik en fortjent seier, mens Rælingen fortsatt kan sikre kvalik-plassen til Rema 1000-Ligaen gjennom egne prestasjoner.

Vi skal ta med oss prestasjonen fra 1.omgang

Marte Juuhl Svensson
Noe RHK-høydepunkter og intervju med Marte Juuhl Svensson og Vilde Byberg Smedstad (videointervju via messenger)

Holdt ikke distansen
-Larvik viser at de er et godt lag som klarer å snu kampbildet i 2.omgang. Samtidig er jeg skuffet over at vi ikke klarer å skru det sammen over seksti minutter. I siste del av kampen butter det i mot og vi får også marginene mot oss. Jentene skal ha honnør for at de ikke gir seg, sier Daniel Birkelund.