Rælingen-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

Rælingen var tilstede fra start. Det kunne ses allerede i garderobe før jentene kom på banen. Svak midtperiode i begge omganger ble ødeleggende for å skape et godt resultat.

Tilstede fra start
-Vi har jobbet mye med å få en bedre start. Det var god energi i gruppa og vi fulgte egentlig kampplanen godt. Jeg synes det går i riktig retning, sier Ane Mällberg etter tapet mot Aker Topphåndball.

Forsvaret satt fra start, og fremover vartet både Holstad og Arnesen opp med trickskudd fra hver sin kantposisjon. Det så riktig bra, men de ti minuttene i midtperioden ble helsvarte. Ane Mällberg måtte legge time-out kortet to ganger for å samle troppene sine. Rælingen lå på det meste seks mål bak, men halverte Akers forsprang til pause.

Videointervju: Karoline Strømberg og Ane Mällberg etter kampen

Svak midtperiode ble skjebnesvanger
Rælingen var igjen påtent etter hvilen. En periode eide de kampen og Aker så ut til å miste sitt initativ. I det 39. minutt ga Anniken Wollik RHK ledelsen 19-18. Så var laget tilbake til midtperioden de hadde i 1.omgang. Denne gangen ble de tekniske feilene skjebnesvangre, for klokka nærmet seg seksti minutter. Det var rett og slett ikke tid nok til å ta igjen motstanderen.

Videointervju: Marte Juuhl Svensson ble kåret til beste Rælingenspiller

-Vi har bra tenning hele gjengen. Det er god støtte fra benken og vi får en god start. Vi er mye mer «på». Selv hadde jeg lavere skuldre i dag, sier Marte Juuhl Svensson som mottok bestemannsprisen fra kolonial.no