Rælingen-Charlottenlund SK, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Rælingen-Charlottenlund SK, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

På onsdag spiller Rælingen sin første seriekamp på hjemmebane i det nye året. Rælingsjentene møter Charlottenlund. Trønderne har et lag med solid kapasitet.

Må løfte seg videre
Etter søndagens bortekamp mot Grane Arendal innkasserte RHK sin tredje strake seier. -Vi må nok løfte oss for å ta begge poengene mot Charlottenlund. Det var likevel sterkt å vinne på den måten som jentene viste det mot Grane på søndag. Dette bygger vi lagånden på, og vi hadde også et fint trøkk på benken. Vi tar på alvor at vi ikke var gode nok bakover. Her må det løftes noen hakk, sier Daniel Birkelund.

Daniel Birkelund

Må få styr på forsvarsspillet
Charlottenlund er sammen med Larvik de eneste som har tatt poeng fra tabellener Flint Tønsberg denne sesongen. Dette viser hvilken kapasitet de besitter, men de har også rotet det til for seg selv i enkeltkamper. Mest utrolig er nok deres tap av fire poeng på formaliteter (Red. anm.: Benyttet ikke spillerberettiget spiller mot Grane Arendal og ikke møtt tidsnok til kamp mot Fyllingen).
-Charlottenlund er veldig gode på sitt beste. Tillater vi dem å komme på toppnivået sitt blir det en vanskelig kamp. En nøkkel blir å få mer styr på forsvarsspillet, avslutter Birkelund.