Rikke Arnesen: -Vi holdt oss ikke til planen – Ravens

Rikke Arnesen: -Vi holdt oss ikke til planen

-Vi sviktet bakover, sier Ane Mällberg etter tapet mot Fana. Det holdt ikke å score tredve mål mot laget fra Bergen, for Fana var svært effektive.

Mot Fana ble det startproblemer. Det tok seks minutter før Rælingen fikk sin første nettkjenning. Ineffiktiviteten holdt seg i de første ti minuttene. Da stod stillingen 2- 6 i gjestenes favør.

Det ble bedre etter hvert. I det 22.minutt tok Rælingen ledelsen 12-11. I omgangs siste minutter kom unøyaktigheten tilbake. Det ble straffet hardt. Fana overtok initiativet og gikk til pause med firemåls ledelse. I de siste tredve minuttene måtte hjemmelaget jage, men lykkes ikke. Fana kom opp i åtte måls ledelse. Selv om Rælingen scoret jevnt og trutt hjalp ikke det stort, for gjestene var bedre. I denne kampen klarte ikke RHK å holde sitt defensive nivå.

-Det er litt frustrerende. I denne kampen holdt vi oss ikke til planen. Det har vi vært mye flinkere til i tidligere kamper, sier Rikke Arnesen som også ble kåret til Rælingens beste spiller.

-Vi ble for flate og er ikke raske nok i aksjonene våre i forsvar. I tillegg vinner vi ikke mange nok dueller. Det er oss selv det står på. På godt og vondt. Dette må vi løse sammen. Jeg har tro på at vi skal klare det, sier Mällberg

Romerikes Blad
Frustrerte etter nytt tap: – Blir vanskelig å vinne håndballkamper når vi ikke engang klarer å kaste og ta imot ballen

Før kampen mot Fana: -Vi er revansjelystne!