Rælingen-Flint Tønsberg, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Rælingen-Flint Tønsberg, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

Rælingen får storfavoritt Flint Tønsberg på besøk i Marikollhallen onsdag 15.januar. Laget fra Vestfold ledes av Tonje Larsen som har vist gode prestasjoner gjennom sesongen.

-Det er mulig å utfordre dem
Flint har vært divisjonens klart beste lag så langt. Med unntak av et arbeidsuhell mot Charlottenlund i Trondheim og lokaloppgjøret mot Larvik er det egentlig ingen som har vært i nærheten av å ta poeng fra dem.
-Styrkene deres er først og fremst forsvar- og målvaktspill. Alle har selvfølgelig svakheter, og jeg tror det laget som klarer å plukke bort de viktigste tingene de pleier å lykkes med, har en god mulighet til å utfordre dem, sier Daniel Birkelund.

Carina berg

En tøff oppgave
I høstens bortekamp mot Flint var det lite som fungerte for RHK. -Først og fremst møtte vi et lag som på dette tidspunktet og denne dagen var klart bedre enn oss. I begge ender av banen, fortsetter Rælingstreneren.

Birkelund mener det garantert blir en tøff oppgave. -Generelt tror jeg ikke det er noen tvil om at vi må opp mot vårt aller beste nivå dersom vi skal kjempe om seier i dette oppgjøret. Jeg tror også disiplin og nøyaktighet både i forsvar og angrepsspill vil være viktige stikkord for å få kampen inn i vårt spor. Når det gjelder de mer spesifikke tingene på hvordan vi skal angripe Flint så får vi bruke dagene frem mot kamp godt og sammen legge en god plan som vi tror på, avslutter Birkelund.