Rælingen-Flint Tønsberg, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Flint Tønsberg, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Rælingen var godt forberedt til kampen mot Flint Tønsberg. Ekstra fokus i duellene og fart i kontringspillet ga uttelling. -I dag ga det enorme engasjementet fra benken og den gode støtten fra tribunen oss det lille ekstra, sier Frida Haug Hoel.

Jobbet hardt for seieren
Det startet jevnt. Begge lag slet med nøyaktigheten. Flint hadde føringen selv om RHK var gode defensivt. Først i det 22.minutt tok Rælingen ledelsen for første gang i kampen. Etter hvilen bølget kampen frem og tilbake. Lagene skiftet om å ha føringen, uten at noen av dem klarte å tilrive seg et reelt overtak. Rælingen måtte jobbe litt hardere, for laget spilte tre ganger med utvist spiller, noe gjestene unngikk. Likevel klarte de å overta initiativet i sluttminuttene. Marte Juuhl Svensson ble kampens store spiller. Den unge playmakeren viste et stort repertoar offensivt og ble fortjent kåret til kampens beste spiller.

Videointervju: Marte Juuhl Svensson (BB) og Hanne Nilsen Morlandstø

Fornøyd med gjennomføringen
-Jeg synes vi gjennomfører på en meget god måte, men følte meg ikke sikker på seier. Vi tålte svingningene bedre i kampen enn Flint, og det smakte utrolig godt å få to poeng, sier Daniel Birkelund.

Vil ha revansje i neste kamp
Rælingen sikret sin femte seier på rad. Neste kamp spilles mot Førde på bortebane onsdag 29.januar. -Vi er veldig revansjesugne. I hjemmekampen i høst var vi helt ute av det. Dette er en kamp vi alle ser frem til, sier Hanne Nilsen Morlandstø.