Rælingen-Førde, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Førde, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Rælingens håndballjenter var frustrerte og svært skuffet etter kampen mot Førde. Laget hadde alle muligheter til å lage en festaften, men maktet det ikke. De eneste som kunne glede seg var gjestene fra Førde og Rosa sløyfe-aksjonen.

Tok styringen i første omgang
Etter gode forberedelser og en solid treningsuke var det optimisme i RHK-leiren før kampen. Det var dog ingen som tok lett mot motstanderen. Det lugget litt i starten, men etter ti minutter var Rælingen i ledelsen for første gang. Med bare to minutter igjen av omgangen og ledelse 12-8 så det lyst ut, men i de siste to minuttene reduserte gjestene to ganger før pausen.

Kampbildet endret seg
Rælingen var i det gavmilde hjørnet og ga gjestene mulighet til å bli med å kjempe om poengene. Det utviklet seg til en skikkelig slitekamp. I siste del av oppgjøret snudde Førde kampen til sin fordel, og det var Rælingen som måtte jage for å komme ajour, Det ble bare nesten. Førde kunne juble for 25-26 seier.

Denne kvelden var spesielt forsvarsspillet positivt i de siste tyve minuttene av første omgang, men laget sliter med nøyaktigheten offensivt. Det skapes definitivt mer enn nok sjanser, men laget har ikke klart å innfri egne forventninger. -Vi er veldig frustrert over at vi ikke får det til bedre. Dessverre er det nivået vi er på nå. Det er til syvende og sist mitt og Anes ansvar at vi skal få ut det beste av laget, sier Daniel Birkelund.

Rælingen har nå en og en halv uke til neste kamp. Da venter Volda på bortebane før laget møter Ålgård i Marikollhallen søndag 3.november.

Rikke Skiri Østigård ble kåret til Rælingens beste spiller. Hør hva hun sier i videointervju rett etter kampen