Rælingen-Fyllingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Fyllingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Motstanderen fra Bergen ble tatt på alvor. Mot Fyllingen skulle Rælingen være skarpe fra start, ha korte avstander i forsvar, og ikke minst vinne dueller. Jentene innfridde til gangs og vant en overbevisende seier.

Duo imponerte
Rælingen fikk satt forsvaret fra start og fulgte opp med effektiv, hurtig håndball. Allerede etter 2:24 satte Anniken Wollik inn RHKs tredje scoring. Med 3-0 var standarden satt. Toppscoreren i 1.divisjon leverte åtte nettkjenninger i 1.omgang. Etter hvilen overtok kollega på høyrekanten Silje Fjellengen showet. Fra benken gledet Wollik seg over Fjellengens spill som også ble belønnet med bestemannsprisen.

Det var meget bra gjennomført

Daniel Birkelund
Anniken Wollik

Stod distansen
Med 18-9 ledelse til pause hadde alle spillerne som startet kampen satt en imponerende standard. -Det var meget bra gjennomført. Jentene viste god konsentrasjon, oppsummerte Birkelund i pausen. Med flere endringer i oppstillingen etter hvilen var fokus å beholde den gode følelsen. Laget fikk vist sin imponerende bredde, og spillerne holdt nivået gjennom omgangen. -Det var solid gjennomført av hele gjengen. Vi har jo ikke vært så flinke til å fullføre å vinne veldig mye. De som kommer på etter hvilen fortsetter der vi slapp før pause. Det er rett og slett godt jobbet, sier Birkelund.

Silje Fjellengen spilte sin beste kamp i RHK-drakta og ble også kåret til banens beste.