Rælingen-Grane Arendal, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Grane Arendal, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Det var en godt forberedt RHK-gjeng som entret parketten i Marikollhallen. Grane Arendal skulle ikke undervurderes. Sørlendingene kom fra seier i første seriekamp og sendte tidligere i uka eliteserielaget Gjerpen hodestups ut av cupen.

Jevnt i første del av kampen
Lagene fulgte hverandre som skygger i starten. Etter halvspilt første omgang stod stillingen 8-8. Rælingen lette etter sjansene for å løpe, men ble nok litt ivrige. Bakover jobbet de med å korte ned avstanden i forsvarsrekka for å stoppe gjestenes effektive linjespiller. Maskineriet jobbet jevnt og trutt. Rælingen kunne dermed gå til pause med 18-14 i protokollen.

Kontrollerte inn til seier
-Vi hadde fokus på å vinne de første ti minuttene. Jeg er fornøyd med at vi vant perioden med to mål. Vi har muligheten til å stikke av, men mister hodet. Vi er fortsatt i en fase der det ikke sklir helt av seg selv. Det handlet om å vinne, og jeg liker at jentene stod opp i krigen og viste at de ville vinne ballene og duellene, sier Daniel Birkelund.

Rælingen kunne kontrollere inne til en firemålseier, og det var lettelse p se i øynene til jublende RHK-spillere etter kampen.

Anniken Wollik og Pernille Sannes Nylend (BB) er fornøyd med seier mot Grane Arendal