Rælingen-Haslum, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Haslum, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Rælingensjentene følte de hadde litt å revansjere etter uavgjort i serieåpningen mot Haslum. Laget innfridde til gangs og sendte Bærumslaget hjem uten poeng fra Marikollhallen.

Tok kommandoen fra start
Gjestene scoret kampens første mål, men det var den eneste gangen de var i ledelsen. I løpet av de neste femten minuttene kjempet RHK seg opp til en fem måls ledelse. Selv om Haslum knappet innpå med et par mål til pause var det ingen tvil om hvem som var det førende laget (18-15). I pausepraten var Daniel Birkelund svært tydelig til sine disipler. -Vi spilte fint i kontra og etablert. For oss var det viktig å holde lista i forsvarsspillet. Vi følte at det ikke var så mange ting som skulle gjøres for å knekke dem i andre omgang.

Solid kamp av Rælingen. Se videointervju med Marte Juuhl Svensson og Karoline Strømberg

Ingen tvil
Rælingen kom på banen med glød og energi etter hvilen. Karoline Strømberg (BB) tok rollen som forsvarssjef. Bakerst ble det fryktelig vanskelig for gjestene som sjelden kom til gode avslutningsmuligheter. Haslum ble straffet nådeløst med effektivt kontrings- og angrepsspill. I løpet av knappe ti minutter hadde ledelsen økt til 29-18. Sluttresultatet 38-30 kunne ha blitt større, men det skortet på nøyaktigheten i kampens siste del. Dette var det få som brydde seg om da sluttsignalet gikk og jubelen for den andre seieren på under en uke var et faktum.
-Det var først og fremst supert gjennomført. I de to siste kampene har vi lignet litt på oss selv. Vi var virkelig skarpe i de første ti minuttene av 2.omgang. Bakover tillater vi litt for mye i de siste tyve minuttene. Det er ingen grunn til at vi skal avslutte kampen med tredve baklengsmål. I fortsettelsen blir det viktig at vi fullfører kampene med mer nøyaktighet, avslutter Birkelund.