Rælingen-Larvik, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Larvik, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Etter tre gode kamper og gode forberedelser var Rælingen på offensiven før oppgjøret mot Larvik. Etter en litt rufsete start storspilte RHK i 1.omgang, men etter hvilen ble det bråstopp.

Meget solid første halvtime
Gjestene fra Vestfold startet friskt og fikk tre kjappe nettkjenninger før Rælingen fikk sin første. Det jevnet seg raskt ut. RHK var etterhvert meget solide i alle spillets faser. Ledelse 16-10 til pause kunne vært enda større. At kampbildet skulle endre seg så dramatisk etter pause var det få som hadde sette for seg. Det gikk 18 minutter(!) før Rælingen fikk sitt første spillemål etter hvilen. Da hadde Larvik allerede kjempet seg til ledelse. Kampbildet endret seg dramatisk og Rælingen har fortsatt tilgode å vinne mot Larvik.

-Vi spiller jo fin håndball, men så stopper det opp
-Det var en fantastisk 1.omgang der vi fort kunne ledet med mer enn seks. Hva som skjer i 2.omgang har jeg ikke fullgodt svar på. Det ble tungt. Seks scoringer framover de siste tredve minuttene sier jo sitt. Vi var i posisjon til å vinne, men klarte det ikke, forklarer Daniel Birkelund

Frida Haug Hoel ble kåret til Rælingens beste spiller. Hør henne oppsummere kampen