Ballen ville ikke inn i målet – Ravens

Ballen ville ikke inn i målet

Rælingen hadde en plan, men den fungerte ikke som forventet, for ballene ville ikke inn i Oppsals mål denne kvelden.

Hvittrøyene havnet bakpå i starten. Etter tre minutter hadde gjestene fra Oslo scoret tre og RHK ingen. Det var først i det femte minuttet Rælingsjentene fikk stå i forsvar slik de ønsker. Da så det også riktig bra ut. Åtte minutter ut i kampen var det jevnt i målprotokollen (4-4).
-Vi hadde en plan å få satt forsvaret og kjøre etter i de første ti minuttene. Vi skulle sette standarden. Som lag følte vi ikke at vi hadde noe å tape. Alt lå til rette for poeng etter en meget god treningsuke, sier Ane Mällberg.

Rælingen og Frida Haug Hoel slet med å finne veien til nettmaskene mot Oppsal

Oppsal kjempet seg foran igjen og holdt på en tremåls ledelse inn til pause.
Rælingen åpnet fint etter hvilen, men gjestene svarte og økte sin ledelse til fem mål. Sjanser var det mer enn nok av, men RHK maktet var langt fra så skarpe i avslutningene som gjestene. Med seks minutter igjen endret Rælingen forsvarsformasjonen, men det var ikke nok. Oppsal holdt på ledelsen og kunne gå jublende av banen å feire firemålsseier (22-26).

Frida Haug Hoel ble kåret til beste RHK spiller, men klarte ikke å glede seg over dette. -Vi spiller bra, men setter ikke sjansene vi får. Selv skyter jeg for mye på automatikk, sier høyrebacken.

Ane Mällberg var tydelig skuffet over resultatet i en kamp hun mente de kunne avgjort selv ved å sette mulighetene. -Vi slipper inn to mål mer enn målsettingen. Likevel er det nok nøyaktigheten offensivt som feller oss.
Vi spiller oss frem til mange gode muligheter, men med presisjonen vi leverte i dag blir det vanskelig å spise seg innpå og ta med seg begge poengene, sier Mällberg.