Rælingen-Skrim Kongsberg, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Skrim Kongsberg, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Det var en bestemt gjeng med spillere som gikk på banen i Skedsmohallen i oppgjøret mot Skrim Kongsberg. Gjestene hadde lite å stille opp med mot Rælingen

Styrte fra start men manglet presisjon
Kongsberglaget som forrige sesong også spilte i eliteserien har hatt en tung høst. Det har blitt lite poeng trass i flere jevne kamper. Rælingen kom best i gang men slet med å få energi og trøkk i kampen. Likevel gikk de til pause med ledelse 13-10. -Jeg synes vi står bra i både 6:0 og 5:1 forsvar, men slet litt med presisjonen. Offensivt ble det litt mye en og en i perioder. Vi var gode når vi lot ballen gjøre jobben, sier Daniel Birkelund.

Se intervju med Vilde Byberg Smedstad (banens beste) og målvaktkollega Sisse Fahlberg

Forsvar og målvaktspill i toppklasse etter hvilen
Rælingsjentene var skjerpet fra start i 2.omgang. Skrim kom til få sjanser, og om så var tilfellet stod Vilde Byberg Smedstad i veien for skuddene. I løpet av knappe syv minutter hadde ledelsen økt med fem mål. Dermed var grunnlaget lagt for en flott avslutning på kampen. -Det var supert jobbet og godt gjennomført. Jeg er veldig fornøyd med forsvar og målvaktspillet. Det er bra at vi holder trøkket selv når kampen er avgjort, avslutter Birkelund.

Allerede på onsdag er det ny kamp. Da kommer Haslum på besøk i Marikollhallen. Kampstart kl.19.00