Rælingen-Storhamar Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Storhamar Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

David kjempet tappert mot Goliat, for Rælingen ga virkelig Storhamar en solid kamp. Det var jevnt og spennende helt inn. I sluttminuttene var det «alt eller ingenting». Der lykkes Hamarlaget og kunne pynte på resultatet i en kamp de vant med fem mål.

Mye vilje og mange gode prestasjoner
Caroline Martins i Rælingens mål viste tidlig å sette sitt preg på Rema 1000-liga oppgjøret mot medaljefavoritten. I løpet av kampens fem første minutter leverte hun fire redninger. Fremover var Karoline Strømberg treffsikker. Det skulle ta tolv minutter før gjestene tok ledelsen for første gang i kampen. Strømberg viste ikke bare skuddstyrke fremover. I forsvar gikk det like hardt for seg og hun pådro seg sin andre utvisning før 1.omgang var halvspilt. Dette klarte Storhamar ikke å utnytte. Det skulle et par offensive feil fra Rælingens side som ga dem muligheten til å koble grepet om kampen. Hamarjentene økte til firemålsledelse, men kampen var ikke kjørt. Carina Berg hamret ballen i mål på brilliant vis. Sammen med Strømberg skjøt hun Rælingen inn i kampen igjen.

Det var mye hjelp fra forsvaret i dag. Jeg er spesielt fornøyd med at vi klarte å skape en god kommunikasjon

Caroline Martins

Nektet å gi seg
Etter hvilen fortsatt RHK der de slapp og scoret omgangens første mål. Dermed stod stillingen 15-15. Deretter holdt Storhamar på en knapp ledelse uten at de klarte å riste av seg RHK. Med bare fem minutter igjen på klokka ledet gultrøyene med et mål. Et par knappe minutter senere hadde forspranget økt til tre mål. Gamblingen i sluttminuttet gikk i favør av Storhamar som tilslutt kunne juble over seier 28-23.

Rælingen sjokkerte medaljefavoritten: – Dette var sesongens beste kamp

Fornøyd trener
Michael O’Sullivan ledet laget alene i Ane Mällbergs fravær. Hovedtreneren måtte kaste inn håndkleet grunnet sykdom. O’Sullivan hadde mye godt å si om jentene. -Jentene viser fantastisk innsats gjennom 60 minutter. Det er absolutt et steg i riktig retning. Det var mange ting i kampforberedelsene som satt bra. Jentene var spesielt flink til å ta høyde i forsvar, noe som skapte utfordringer for Storhamar, sier O’Sullivan.

Caroline Martins fikk bestemannsprisen fra Kolonial.no (skjermdump fra HTV videointervju)

Solid målvaktspill ga bestemannspremie
Caroline Martins viste seg fra en meget god side. Det ser ut som den solide målvakten er i ferd med å finne frem til et godt samarbeid med forsvaret. Martins som fortjent fikk bestemannsprisen fra Kolonial.no var mest opptatt av å trekke frem medspillerne sine etter kampen. -Det var mye hjelp fra forsvaret i dag. Jeg er spesielt fornøyd med at vi klarte å skape en god kommunikasjon. Da blir jobben bakerst enklere og morsommere, sier Martins