Rælingen-Volda, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Rælingen-Volda, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

Det er duket for en durabelig duell mellom Rælingen og Volda førstkommende søndag i Marikollhallen. Det blir en viktig kamp for å sikre plasseringen som gir kvalifisering til Rema1000-ligaen. I høstens oppgjør vant RHK med knappest mulig margin.

To lag som er i form
Volda har vunnet tre på rad, men har svingt mye i prestasjonene. Hvordan vurderer du dette laget nå? -Det er to lag som er i form som møtes. Volda har ristet av seg en fryktelig desember måned og vært gode nå etter nyttår. Vi på vår side er også inne i en bra stim med fine resultater og ikke minst en annen stabilitet i prestasjonene enn vi hadde gjennom høsten. Jeg tror alt ligger til rette for en god håndballkamp, og er ganske sikker på at det blir tett, jevnt og spennende.

-Jeg tror alt ligger til rette for en god håndballkamp, og er ganske sikker på at det blir tett, jevnt og spennende

Daniel Birkelund

Får bruk for bredden i troppen
I Rælingens mannskap har man god dekning på spillerposisjonene. To spillere var ute i forrige kamp. Marte Juuhl Svensson sliter med en skade og Rikke Arnesen har sykdom som henger i kroppen. -Vi får bare se når vi kommer litt nærmere kampen hvem som er klare til å bidra. Det er uansett ikke noe vi bruker energi på. Vi har god bredde i stallen og er det noen som ikke kan være med så betyr det at andre stepper opp og tar de rollene.