Manglet tilstedeværelse – Ravens

Manglet tilstedeværelse

-Vi visste hva Aker kom med, men maktet ikke å gjøre noe med det. Vi var rett og slett langt fra gode nok, sier Ane Mällberg

I de første fem minuttene av oppgjøret mellom Ravens og Aker i Rema 1000-ligaen følte lagene på hverandre. Ravens var best de neste ti og gikk opp i ledelse med 5-3. Så var det bråstopp. Gjestene fra Oslo vest snudde kampbildet til 5-8, og økte gradvis sin ledelse til pause (12-17).

Etter hvilen fortsatt kamputviklingen på samme måte. Det var først i sluttminuttene hjemmelaget slapp seg løs, men det var altfor sent.  I garderoben etter kampen var spillerne nådeløse i beskrivelsen av sine egne prestasjoner.

-Vi kan bare peke på oss selv når det blir slik. Det blir rett og slett for mye en og en både i forsvar og angrep, sier Maja Muri, som ble kåret til Ravens beste spiller av publikum.

Ane Mällberg mente at 29 mål fremover normalt skal være nok, men at det ble for mye slurv som ble straffet med kontringer.

-Aker skal ha det for at de ville mye mer enn oss. Det fikk de betalt for og det er ingenting å si på at de reiste hjem med begge poengene. Denne sesongen blir det garantert jevnt. Alle kan slå alle. Det betyr at man må være påskrudd hver eneste gang. Som lag må vi stå sammen i dette både i medgang og motgang, avslutter Mällberg.