Ny kamp og nye muligheter. Møter Fana på søndag i Skedsmohallen – Ravens

Ny kamp og nye muligheter. Møter Fana på søndag i Skedsmohallen

Romerike Ravens møter et Fana-lag som har hatt en fantastisk start på sesongen. De har spilt fin håndball, er samspilte og har vist høy moral.

Om motstanderen
Fana kommer fra uavgjort resultat mot Vipers Kristiansand. Dette resultat sendte sjokkbølger gjennom håndball-Norge. Elitelaget fra Fana er en gjeng lokale jenter med innslag av unge studenter som kommer til Bergen. Laget har de siste 7 årene gjort det stadig bedre og har gradvis klatret på tabellen – noe som resulterte i opprykk til eliteserien i 2018. De to siste sesongene har de kapret 6.plassen i Rema 1000-ligaen.

Kan Ravens slå tilbake? Etter seier og godt spill mot Follo HK Damer har det kladdet litt i de neste par kampene. Spillerne og trenerne har gode prosesser og ser positivt på oppgavene som venter.

Kjøp billett
Last ned vår app på telefonen din. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Foreløpig ligger kun billetter ute til første hjemmekamp som spilles 5.september og til sesongkort.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon

Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern

-Nasjonale bestemmelser og regler er opphevet, også «1-meteren» som betyr at alle setene er tilgjengelig på tribunen.
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune for eventuelle lokale tiltak (ingen p.t.)

Parkering

Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen