-Vi må riste av oss denne kampen – Ravens

-Vi må riste av oss denne kampen

Stemningen var god før før NM-kampen mot Fredrikstad. Det var en offensiv gjeng med Ravens-spillere som ville vise seg frem, men kampbildet ble tidlig et annet enn hva hjemmelaget håpet på.


Kom tidlig bakpå
Det startet tungt med to utvisninger og to straffekast i mot. Gjestene traff på sine sjanser, noe jentene i blått ikke maktet. Etter halvspilt lå hjemmelaget åtte mål bak. Fokuset i garderoben ble å løfte nivået og spille en bedre 2.omgang. Kampbildet forble det samme. Fredrikstad holdt seg skjerpet og var mer effektive og nøyaktige. Dermed var cupeventyret slutt for jentene fra Romerike.

Frida Haug Hoel scorer på Fredrikstads beste spiller, Caroline Martins

-Vi må riste av oss denne kampen
Etter kampen snakket jentene og trenerne ut om kampen, og de var alle tydelige på hva som måtte bli bedre. -Vi må ha flere som har nesa på målet. Hver og en av oss må gjøre det som avtales og ta eierskap, sier Karoline Strømberg. Carina Berg var også klar i talen. -Jeg synes vi gjør alt rett i kampforberedelsene. Det er ingen grunn til å endre på noe i disse prosessene. Det er i selve kampen at vi som står på banen må stå frem. Vi har ikke noe å tape!

Hovedtrener Ane Mällberg var tydelig på at hun har hovedansvaret for lagets prestasjoner, men minnet jentene på at sesongen er lang og at det skal spilles veldig mange kamper fremover. -Vi må riste av oss denne kampen. Alle sier de riktige tingene og gjør det også på trening. Vi er ikke helt til å kjenne igjen fra det vi viser ellers i uka, sier Mällberg og retter blikket fremover.

Les også: -Jeg er glad for at vi kan bidra

Allerede kommende førstkommende søndag kommer Fana til Skedsmohallen. Kampen spilles kl.18:00