Karoline Strømberg før kampen mot Molde: -Vi er et annet lag enn i høst – Ravens

Karoline Strømberg før kampen mot Molde: -Vi er et annet lag enn i høst

På søndag er det klart for oppgjør i Rema 1000-ligaen mellom Ravens og Molde. Laget fra Romsdalen har kommet tilbake på vinnersporet etter en skjev start på nyåret.

Det er ingen tvil om at Molde har alvorlige planer om å bli et topplag i Norge. Godt støttet av Røkkes millioner er laget medaljekandidater. Med ringreven Tor Odvar Moen som hovedtrener jobber de seriøst med å nå målene sine.

Laget har flere profiler. Etter at de mistet Anniken Obaidli til Storhamar før årets sesong, er det fortsatt to søstre Obaidli som sammen med Tale Rushfeldt Deila, Elise Skinnehaugen, Julie Lygren og Catharina Fiskerstrand Broch har vært de mest toneangivende. Utfordringen ligger ikke i kvaliteten, men at bredden på stallen ser noe tynn ut.

I høstens kamp var Ravens svært skuffet over egne prestasjoner. I podcasten Klisterboksen (E4/S1) snakkes det også om kampen. -Jeg føler vi er et annet lag enn vi var i høst, sier Karoline Strømberg, som mener laget nå kan gi Molde en tøffere kamp.

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Både meteren og krav om munnbind er opphevet av myndighetene

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen