Møter en revansjelysten motstander. Storhamar kommer til Skedsmohallen. – Ravens

Møter en revansjelysten motstander. Storhamar kommer til Skedsmohallen.

Kan Romerike Ravens overraske igjen mot Storhamar? I høstens bortekamp sjokkerte laget fra Romerike ligaens største utfordrer til tronen bak Vipers. Storhamar manglet riktignok spillere, så denne gangen undervurderer de garantert ikke vertskapet.

Gjestene har hatt et tett kampprogram i februar. Storhamar har imponert og levert en imponerende rekke kamper. Alle de fire kampene i Rema 1000-ligaen og to av tre kamper i europacupen har endt med seier. På søndag spiller de sin 8.kamp denne måneden. Etter denne får de en kjærkommen pause frem til 10.mars.

Ravens har på sin side variert mer i prestasjonene etter en imponerende seiersrekke tidligere i vinter. Denne måneden har det så langt blitt seier i to av fem kamper. Treningsuken har vært preget av to spillere ute med korona. I tillegg er det noen skader i troppen. Det blir interessant å se hva hjemmelaget stiller med på søndag.

Podcast: Hør Episode 5 av Klisterboksen (Spotify eller en av de andre plattformene for podcast)

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Både meteren og krav om munnbind er opphevet av myndighetene

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen