Møter Vipers i Skedsmohallen – Ravens

Møter Vipers i Skedsmohallen

Onsdag 20.oktober kommer Vipers på besøk til Skedsmohallen. Laget fra Sørlandet har ikke bare vært best i Norge de siste årene. Forrige sesong ble kronet med seier i Champions League.

Ravens kjemper for poeng i alle kamper, men mot onsdagens motstander blir er det få som tror sjansene er store for å hente seier. -Sesongen går i faser. Før kampene mot Fana, Molde og Vipers la vi disse i potten med 100% fokus på egenutvikling. Det dreier seg om å holde på de gode periodene lengst mulig, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg.

Historien om Våg. Laget som ble til Vipers.
Reisen til Vipers Kristiansand har vært fantastisk de siste årene. Fra en bedrift på «kanten av stupet» til å bli best i Norge. Fra å være en bedrift som ikke kunne betale fakturahaugen til å være en som betaler på forfall, slik en sunn bedrift skal gjøre. I tillegg klubben skapt et nettverk som «gjør butikk med hverandre», og er Sørlandets beste på området. Sørlendingene kan være stolte over det arbeidet som er gjort de siste årene. Et eventyr ender som oftest med at drømmen blir oppfylt. Drømmen til Vipers er å være Europas beste lag. Å vinne Final Four. Vipers har vunnet serien og NM de 4 siste årene, og har som mål å være i toppen også i Europa. I 2020/2021 klarte de det store målet. Å vinne Champions League – da de slo Brest i Finalen i Final4.

Det er en aktiv periode for håndballspillere i Norge. Seriespill, NM, og kamper i Europa for kvalifiserte lag. I tillegg kommer mange Vipers spillere fra samling med landslaget for en uke siden. For Vipers har dette gitt noen utfordringer. I midtukekampen i Rema 1000-ligaen mot Flint Tønsberg mønstret de kun ni spillere. Resten av troppen var enten skadet eller i karantene pga. koronautbrudd etter landslagssamlingen. Mot Ravens forventes det at Vipers stiller med full tropp.

Blir det publikumsfest?
-Vi håper på fulle tribuner. Det er flere lag som har kontaktet oss for å få kjøpt billetter. Dette tror vi kommer til å bli skikkelig gøy for de som kommer til hallen. For å få mest smidig inngang uten for store kontroller velger vi «free seating» til denne kampen. Det betyr at de som har setenummer på billetten ikke skal forholde seg til dette på denne kampen, sier leder i Ravens, Geir Vestrheim.

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Nasjonale bestemmelser og regler er opphevet, også «1-meteren» som betyr at alle setene er tilgjengelig på tribunen.
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune for eventuelle lokale tiltak (ingen p.t.)

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen