-Vi må bryte opp spillet til Sola for å ha en sjanse – Ravens

-Vi må bryte opp spillet til Sola for å ha en sjanse

Det som skulle vært årets andre kamp blir den første siden oppgjøret i Rema 1000-ligaen mot Larvik måtte utsettes. Nå venter Sola i Åsenhallen på søndag.

Rogalendingene har virkelig levert varene i høst og har inntatt 3.plassen på tabellen. I høstens oppgjør i Marikollhallen vant de med seks mål. -Jeg er ikke overrasket over resultatene deres. Sola har storspilt frem til nå. De har et godt lag og mange erfarne kvalitetsspillere. Laget har et høyt tempo og god uttelling i kontringsspillet. Det er en del som må brytes opp for at vi skal ha poengsjanser. Vi har absolutt en målsetting om å gi dem en skikkelig kamp. Gjør vi det vil vi garantert sitte igjen med en bedre følelse enn sist, sier Rælingens hovedtrener Ane Mällberg.

Rælingen måtte gjøre vendereis etter at de hadde satt seg på bussen til Larvik på onsdag. Oppgjøret ble utsatt grunnet koronasmittet spiller. Allerede samme kveld ble hele laget testet, og siden de ikke var i karantene fikk dette ikke innvirkning på kampforberedelsene mot Sola. -Situasjonen ble håndtert raskt og effektivt av forbundet og Norsk Topphåndball. Vi fikk prøvesvarene på Covid-19 testene veldig fort. Det gjorde at vi fikk trent igjen allerede på torsdag og forberedelsene til kamp kan heldigvis gå som normalt, sier Mällberg.

Les også: Gode nyheter etter koronatester!

Romerikes Blad: Ingen flere smittet i håndballklubben: – Vi er lettet, glade og veldig takknemlige