Jevnt og spennende mot Sola – Ravens

Jevnt og spennende mot Sola

Oppgjøret i Rema 1000-ligaen mellom Sola og Rælingen var jevnt inntil det gjenstod ti minutter. I perioden som trolig var den beste spillemessig for RHK misbrukte de tre store sjanser. Det ble skjebnesvangert.

Wollik nøytraliserte Herrem
Kampen startet med to bomskudd av verdens beste venstrekant, Camilla Herrem. Den meritterte Solaspilleren ble nøytralisert av Anniken Wollik.  Kampen bølget i starten. Lagene skiftet om å ha ledelsen. Mot slutten av omgangen fikk Sola et lite overtak. Ledelsen de hadde opparbeidet til pause ble utlignet etter tre spilte minutter av 2.omgang. Oppgjøret hadde mange dueller, fine scoringer og redninger.

Lagene fulgte hverandre tett frem til det gjenstod ti minutter. Rælingen så ut til å ha godt grep på Rogalendingenes angrepsspill, men fremover misbrukte laget tre store sjanser på rad. Dette straffet seg hardt. Det ga vertene flere kontringer og ankomster. Spesielt playmaker Kristiane Knutsen briljerte for Sola i denne perioden. I de siste minuttene ble det for første gang litt kaotisk for RHK. Forsøket på å ta igjen ledelsen endte i noen dårlige valg fremover. Dermed kunne Sola puste lettet ut og juble for nok en seier i årets liga.

God kampplan
-Vi hadde en fin plan på kampen og lykkes med veldig mye. Jeg synes vi var veldig disiplinerte, sier linjespiller Ida Ringlund Hansen.

Trenerteamet mente det var mye bra å ta med seg. -Det er et paradoks at vi taper kampen i den perioden vi spiller best. Da bommer vi på tre skudd. Det ble vi hardt straffet for.  Det er litt rart å si det, men det føles faktisk litt godt å kjenne at vi er så skuffet etter å ha tapt mot et så godt lag. Klarer vi å stramme til litt skal dette bli veldig bra resten av sesongen, sier Ane Mällberg.

Frida Haug Hoel spilte en god kamp og ble kåret til Rælingens beste spiller. Høyrebacken så flere lyspunkter. -Vi spiller veldig god håndball i 50 minutter. På slutten leverer vi noen dårlige skudd og pasninger. Likevel så er det kjempegøy å spille kamp i dag, forteller Haug Hoel.

Les også: Gode nyheter etter koronatester!