Nærmer seg avkast – Ravens
Daniel Birkelund og Andrea Hanssen, Rælingen (skjermdump Avkast)

Nærmer seg avkast

Daniel Birkelund og Andrea Hanssen deltok på arrangementet «Avkast» sammen med representanter for alle eliteserielagene i norsk håndball. Duoen har større tro på eget lag enn de fleste eksperttipsene. Nå gleder de seg til å komme i gang med seriespillet på øverste nivå.

Alle holder Vipers som favoritt
– Vi har selvsagt mest fokus på oss selv, men det er jo morsomt med disse uhøytidelige tabelltipsene, sier Rælingens trener Daniel Birkelund. Det er ingen overraskelse at hele håndballnorge har tro på laget fra Kristiansand. Det virker også å være gjengs over at tabellen vil bli todelt. -På papiret bør Vipers være i en egen klasse. Storhamar og Larvik tror jeg kommer nærmest. Det er heller ikke usannsynlig at et hardt satsende Molde kan presse medaljefavorittene sammen med Tertnes. Bergenserne har for vane å prestere godt selv om de mister gode spillere hvert år. Denne sesongen virker de å være sterkere enn i fjor, fortsetter Birkelund, som også tror at det kan bli et skille rundt midten av tabellen.

Andrea Hanssen tok eliteserien med storm i Rælingens første sesong på øverste nivå for 3 år siden. Kapteinen må nok regne med mer oppmerksomhet fra motstanderne denne gangen enn i debutsesongen for klubben i eliteserien. -Vi drømmer jo om sluttspill, men det aller viktigste er at plassen sikres, sier Hanssen.

Daniel Birkelunds tabelltips:
1. Vipers
2. Larvik
3. Storhamar
4. Molde
5. Tertnes
6. Byåsen
7. Fredrikstad
8. Gjerpen
9. Rælingen
10. Oppsal
11. Skrim
12. Fana

I tillegg tror Birkelund at Vipers også vinner cupen og sluttspillet.