Nivået fra treningsuka forsvant – Ravens
Anniken Wollik, Rælingen

Nivået fra treningsuka forsvant

Rælingens håndballjenter har gjennomført gode treninger. I øktene strutter de av selvtillit, men da alvoret traff dem i Åsenhallen mot Sola var de ikke til å kjenne igjen.

Andrea Hanssen scoret RHK og kampens første mål. Deretter tok det 25 minutter før jentene senket skuldrene. 13-3 til hjemmelaget ble på fem korte minutter til 13-7. De første minuttene etter hvilen var like effektive. Rælingen reduserte til 14-10, men igjen tok alvoret grepet om hvittrøyene. Det ble for mange tekniske feil og upresise avslutninger. Sola kunne dermed cruise inn til komfortabel 30-16 seier.

Anniken Wollik ble av den lokale juryen kåret til beste RHK spiller, mens Karoline Strømberg ble lagets toppscorer med fire nettkjenninger.

-Vi må bare jobbe videre for å få ut potensialet vårt i kamp. Hver spiller får oppgave å evaluere seg selv, samt hva som kan gjøres annerledes med positiv effekt i forberedelser til kamp. Vi skal få maksimal læring ut av dette, forteller Michael O’Sullivan.