Ny tøff kamp, men med muligheter – Ravens

Ny tøff kamp, men med muligheter

Kampene kommer tett i januar og februar. Grunnet europacup for Storhamar møtes lagene to ganger i løpet av en knapp måned i Rema 1000-ligaen. Den 4.januar vant laget fra Hedmarken med fem mål mot Ravens. Nå er det klart for returoppgjør i Skedsmohallen.

KJØP BILLETTER:

Ravens åpnet på nyåret med fine prestasjoner i spillet i de to første kampene. Særlig godt smakte seieren på bortebane mot Molde. Etter dette har prestasjonene på parketten svingt kraftig. Laget har uttalt at man har kastet bort gode poengmuligheter.

Ane Mällberg har vært tydelig i kommunikasjonen, men signaliserer behov for enda mer fokus på egne oppgaver. -Januar har jo blitt tøff for vår del. Vi må fortsatt ha fokus på eget spill, kanskje enda mer enn tidligere. Igjen venter en tøff kamp, men med muligheter.

I siste serierunde herjet Storhamar med Larvik, men med ledelse 17-9 gikk det fullstendig i stå. Larvik imponerte og tok med seg det ene poenget hjem til Vestfold. På Hamar var de nådeløse i selvkritikken. Når man jakter sølvmedaljene i Rema 1000-ligaen er det ikke rom for mange feilskjær. Det er god grunn til å forvente at det er et skjerpet Storhamarlag som kommer til Skedsmohallen på onsdag.