Nysignering: -Jeg har tro på Rælingen – Ravens
Kaja Kristensen, Rælingen

Nysignering: -Jeg har tro på Rælingen

22 år gamle Kaja Kristensen har signert en toårskontrakt med Rælingen. Selv om laget sliter i bunnen av Grundigligaen har hun stor tro på Romeriksprosjektet.

Spennende satsing
Telemarksjenta er en 100% innsatsspiller med stort tempo som en av sine største styrker. – Jeg synes satsingen virker spennende og profesjonell. Klubben har fokus på å utvikle det spillerne på det de er individuelt gode på. Jeg har også fått delta på treninger. Å være en del av en stor treningsvillig gruppe med høyt trykk passer meg veldig godt.  Det jeg liker som er litt annerledes er at utøverne ofte blir inkludert i å vurdere det de driver med, forteller Kaja som kommer fra Pors og også har fortid i Oppsal.

Har store ambisjoner
Kajas største opplevelse var å rykke opp til 2.divisjon med Pors som 17 åring. Med erfaring fra Grundigligaen og målrettet trening legger hun ikke skjul på at ambisjonene er store. -Målet er å spille i Grundigligaen med Rælingen. Om det skulle bli 1.divisjon neste sesong blir det naturlig å tenke at vi skal kjempe i toppen. Personlig vil jeg utvikle meg i forsvar, spesielt timing på taklinger. Det vil være å lyve dersom jeg sa at å prøve meg på landslag etterhvert, eller å delta ute i Europa ikke er en drøm, avslutter Kaja med et smil.