OBOS fortsetter som generalsponsor – Ravens
Rasmus Aarflot (OBOS) og Maja Muri i forbindelse med "OBOS-kamp"

OBOS fortsetter som generalsponsor

OBOS fortsetter som generalsponsor for Romerike Ravens. Boligselskapet ønsker å bidra til å realisere drømmen om et topplag i håndball på Romerike. 

Selskapet er en av Nordens største boligbyggere med over en halv million medlemmer. Hovedmålet er å bygge gode boliger med levende bo- og lokalmiljøer der de har medlemmer og boligprosjekter. Hvert år setter selskapet av inntil 10% av årsoverskuddet som støtter opp om en rekke gode formål innen idrett, kultur, humanitært arbeid og andre sosiale tiltak

Ravens hjemmekamper har vært godt besøkt denne sesongen

Rasmus Arflot, sponsorsjef i OBOS, har fulgt Ravens prosjektet siden oppstart for 2 år siden.

– OBOS har nærmere 50.000 medlemmer og en rekke boligprosjekter på Romerike. I dette området står også håndballen sterkt. Vi i OBOS lar oss inspirere av den paraply- og samarbeidsmodellen Romerike Ravens har lagt opp til med sine 10 samarbeidsklubber. Det bidrar til å sikre rekruttering av lokale spillere til toppklubb, og hvor Ravens kan bidra med kompetanseoverføring til sine partnerklubber i retur. Dette tror vi er en bærekraftig modell, som flere andre toppklubber i håndballen bør la seg inspirere av. På den måten beholder man de unge talentene lokalt. Dette tror vi i OBOS bidrar til å bygge en sterk positiv lokalpatriotisme, og hvor Ravensspillerne blir positive forbilder for andre unge lokale spillere, om at veien frem til toppen er mulig å nå gjennom å bli værende i sitt lokalmiljø. Dette er Maja Muri er et stjerneeksempel på, nå også som en av Håndballjentene.

Aarflot er imponert over utviklingen i i klubben

– I de to sesongene som nå ligger bak oss ser vi at Ravens har lykkes så langt. Laget har en solid stamme, har høstet gode erfaringer i REMA 1000-ligaen og går nå en spennende sesong i møte. Det er tøff konkurranse i toppen, men Ravens har vist at de kan hamle opp med de fleste lagene. Det tror jeg de også vil gjøre i sesongen 2023/24. Samtidig er vi i OBOS opptatt av at klubben også tilrettelegger for aktivitet for de yngre spillerne som kommer bak, gjennom Håndballskoler, målvaktsakademi og andre tiltak. Det å kunne gi unge spillere et tilbud, som gjør at de kan være del av et positivt fellesskap, være i lag med venner og ta steg som håndballspillere hver dag, er for OBOS et sentralt utgangspunkt for samarbeidet og representerer en stor verdi. Det er det vi mener som bidrar til livet mellom husene, som vi så gjerne sier i OBOS, avslutter Aarflot.

Bilde fra «Walk in the park» i Frognerparken i august 2022. Ravens deltok på OBOS sin del av arrangementet