OL kvalifisering er målet – Ravens
Kent Robin Tønnesen

OL kvalifisering er målet

Kent Robin Tønnesen startet håndballkarrieren i Rælingen som 6 åring med de «store gutta» på G10 årslaget. Nå kjemper han sammen med det norske landslaget i EM. 24 åringen kommer fra en skikkelig håndballfamilie og har siden første stund gjort seg bemerket på parketten. Ferden gikk senere via Fjellhammer, Romerike Håndball, Haslum, Sävehof, før han endte i Bundesligaklubben HSG Wetzlar der han blant annet spilte sammen med legenden Ivano Balic. I sommer ble det overgang til Füchse Berlin. På lørdag står han på parketten mot EMs vertsnasjon Polen i Krakow.  Det blir garantert en heksegryte.

-Det har vært utrolig morsomt å være med på. Vi har ikke mye tid mellom trening og møter, så det har ikke blitt tid til å se Polen. Tiden utenom kampene har vært fin, for både hotellet og maten har vært en positiv overraskelse, forteller Kent Robin.

Er forberedelsene annerledes inn mot en slik kamp? -Vi har de vanlige rutinene, ser video og klipp av motstanderne og trener på deres spill. Det er klart det blir en spesiell kamp med 15.000 polakker på tribunen, fortsetter Kent Robin.

Laget har spilt tre meget gode kamper. Gjør det noe med målsettingen? -Vi har satt oss et mål om å klare OL kvalifisering, men vi går jo til hver kamp for å vinne

Vi ønsker Kent Robin og hele det norske laget lykke til! Kampen vises lørdag på TV3 fra kl.20:30 (sendingen starter kl.19:30)