Ønsker å prestere bedre – Ravens
Frida Haug Hoel, Rælingen HK

Ønsker å prestere bedre

Rælingen fikk seg en leksjon i Grundigligaoppgjøret mot Glassverket i høst. En slik gjentakelse ønsker ingen i RHK. -Vi møter et meget godt lag med kvalitetsspillere i alle posisjoner. Jeg har som alltid troen, men Drammenslaget skal slippe seg ned og vi prestere på vårt beste dersom vi skal ha en sjanse. Vi har jobbet bra på trening og skal bruke oppgavene som kommer i den neste uka på å fortsette utviklingen, forteller Michael O’Sullivan.

I Glassverket tar de ikke lett på oppgaven. Til klubbens hjemmeside kommenterer hovedtrener Kenneth Gabrielsen: – Vi spilte en veldig god kamp sist, men Rælingen som lag er nok også blitt et bedre lag og som til tider spiller veldig bra. De ledet soleklart mot Halden hjemme og mot Sola borte og holdt på å slå Byåsen den uken vi tapte mot dem. Men likevel har det ikke blitt så mye poeng av det. Vi skal løpe alt vi kan i morgen, og så får vi se hvor lenge Rælingen klarer å holde følge, sier Gabrielsen.

Playmakerduoen Tainara Luna Goncalves og Julie Bøe Jacobsen var klokkeklare på hva som blir viktig da de ble intervjuet på Rælingens Facebook side. – Vi skal fokusere på oss selv og våre oppgaver, sier Tainara. Julies kommentar lå i samme gata. – Å holde fokus oppe blir nøkkelen i en uke med tre kamper, fortalte den unge spilleren som også er fast inventar på ungdomslandslaget.

Kampen spilles i Drammenshallen kl.16:00. Billetter kan forhåndskjøpes på Glassverkets TicketCo-side.
Dersom du ikke har anledning til å ta turen til Drammen kan du følge oppgjøret på www.handballtv.com