Ønsker å ta nye steg – Ravens
Ane-Marthe Lines kjemper seg forbi Anniken Dahl Christensen på treningssamling

Ønsker å ta nye steg

Rælingens Grundigliga-lag har hatt fellesøkter i hall siden siste uke av juli da jentene kom tilbake fra sommerferie. Nå venter to oppkjøringsturneringer før seriestarten i september.

Forventer høyere nivå i Grundigligaen
-Jeg er trygg på at vi er bedre rustet nå. Laget er bedre enn på samme tid i fjor og skal angripe for å klatre mot 7.plassen, forteller Michael O’Sullivan. Han er også klar på at nivået i Grundigligaen har blitt bedre. –Med Storhamar tilbake samtidig som de fleste lagene har styrket seg er det klart at serien får et høyere nivå. Prestasjonsmessig er vi bedre, så vi se hva det holder til på tabellen.

Michael O'Sullivan er fornøyd med forberedelsene
Michael O’Sullivan er fornøyd med forberedelsene

Hatt suksess med mentaltrening
Med det uventede opprykket bare uker før seriestart i fjor, fikk RHK god bruk for alle midlene i verktøykassa. Tirill Mørk ble engasjert for å styrke det mentale treningsarbeidet. Tirill driver selskapet Dønn Tilstede og har spesialisert seg i coachingarbeid. Hun er også kjent som mamma til Nora Mørk, og kjenner håndballen godt gjennom alle rollene hun har hatt innenfor sporten. Tirill har bistått i målsettingsarbeid med laget og med spillerne individuelt. Verktøyene ble godt brukt i fjorårssesongen da laget av mange ble betegnet som tidenes underdog i eliteserien. – Tirill har supplert trenerne på en meget god måte. Vi har rett og slett et fantastisk team med mennesker som utfyller hverandre, avslutter O’Sullivan.

Tirill Mørk er viktig i rollen som mentaltrener
Tirill Mørk er viktig i rollen som mentaltrener

Program før seriestart
Vestfjorden Cup, 19-21 august (turnering med lag fra Grundigligaen arrangert av Sætre IF Graabein)
Preseason Challenge, 27-28 august (turnering i Marikollhallen med lag fra Grundigligaen og 1.div)
Cupen (NM), 7.september (3.runde, bortekamp mot Bravo i Tromsø)
Serieåpning, 11.september (borte mot Stabæk kl.16:00)