Poengdeling i skjebnekamp – Ravens

Poengdeling i skjebnekamp

I eliteserieoppgjøret mellom Rælingen og Skrim Kongsberg var det tydelig at mye stod på spill. Det ble drama til siste sekund. Med poengdeling har Rælingen fortsatt fordelen av å være best innbyrdes.

Jevnspilt
Ingen av lagene klarte å tilrive seg noe reelt grep om kampen i 1.omgang. Riktignok var Rælingen foran med 7-5 etter tolv minutter, men det var gjestene som gikk til pause med et måls ledelse.  I andre omgang var Skrim mer nøyaktige og klarte å komme opp i tre måls ledelse med femten gjenstående minutter. Rælingsjentene tok seg sammen, fikk satt forsvaret og noen viktige scoringer på ankomster.  Dermed ble det en thriller i sluttminuttene.

LES OGSÅ: Det kan bety alt (Romerikes Blad)

Nervepirrende avslutning
Med bare 4o sekunder igjen på klokka utlignet Frida Haug Hoel. Skrim fikk en siste matchball, men et kanonskudd ble stoppet av Victoria Bakken i sluttsekundene. -Jeg har ikke spilt så mye denne sesongen, så det var deilig å være medvirkende til at vi fikk med oss et poeng, sier målvakt Victoria Bakken. Hun hadde selskap av Frida Haug Hoel i intervju-sonen etter kampen. -Kampbildet ble som forventet. Vi hadde håpet å få satt tempo og avgjort til vår fordel mot slutten. Slik ble det ikke, så da skal vi være fornøyd med poenget vi fikk, sier Haug Hoel.

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/296483934372670/

Allerede førstkommende søndag er det en ny viktig kamp som kan påvirke hvem som beholder plassen i eliteserien. Fana kjemper også for tilværelsen, og gjester Marikollhallen kommende søndag kl.18:00

Kampfakta
Rælingen-Skrim Kongsberg 27-27 (13-14)
Link til alle kampfakta (NHF sider)