Publikumsrekord! – Ravens

Publikumsrekord!

Ravens-Vipers ble en håndballfest. I konkurranse med direktesendt kvartfinale på TV mellom Norge og Spania i VM, møtte 1797 publikummere opp i Skedsmohallen. Vipers vant kampen ganske oppskriftsmessig, men i Ravens-leiren så man ingen grunn til å henge med hodet.

Oppgjøret i Rema 1000-ligaen var et av mange Goliat (Vipers) slår David. Alle norske lag er underdogs når de møter Kristiansandlaget. Kampen startet jevnt. Hjemmelaget hang rimelig bra med de første 15-20 minuttene. I avslutningen på omgangen ble forskjellen stor. Det koster dyrt å være unøyaktig mot mesterlaget. Ravens holdt stand de første ti minuttene av 2.omgang. Så ble de igjen straffet nådeløst. I siste halvdel av omgangen stod flere rekruttjenter på banen hos Ravens. De klarte seg bra, og var mer kyniske i spillestilen, men maskineriet fra Sørlandet var det ingen på Romerike som kunne gjøre noe med denne kvelden.

-Vi hadde jo alt å vinne. Ballen er alltid rund og målet vårt var å få treff på arbeidsoppgavene. Fokus var å komme ut og ta duellene og sette opp spill for å få bevegelse i forsvaret til Vipers. Vi var ikke gode nok til å holde ballen i gang frem til gode muligheter, og ble straffet knallhard når vi ikke var disiplinerte nok, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg

Se videointervju med Maja Muri (BB) og Ane Mällberg etter kampen

Kampfakta
Romerike Ravens – Vipers Kristiansand 25-40 (12-21)
Mål Ravens: Anniken Wollik 6 (3), Maja Muri 5 (2), Sarah Deari Solheim 4, Rikke Thorngaard 2, Bibi Aandewiel 2, Silje Fjellengen 2, Carina Berg 1, Hanna Ötorp 1, Isabella Fazekas Jakobsen 1, Rebacka Hagen 1
Toppscorer Viper: Markèta Jerabkova 9 (2)
Utvisninger: Ravens 4×2, Vipers 1×2
Dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal