Rælingsbedrifter på lag med håndballen – Ravens
Svein Strømberg, Terje Sevaldsen og Nils Tveter

Rælingsbedrifter på lag med håndballen

Elitelaget til Rælingen ønsker å bygge et lag der de beste jentene på Romerike kan spille på øverste nivå. Ambisjonen er også å utvikle landslagsspillere. Med lave budsjetter og sunn økonomi har klubben overrasket mange med sine to sesonger i Grundigligaen. For å sikre videreutvikling ønsker man å øke samarbeidet med næringslivet.

Lokale bedrifter engasjerer seg
Nedslagsfeltet for sponsorer dekker hele Romerike. -Vi trenger et bredt nedslagsfelt  for å skape en solid verktøykasse for klubben. Det er fantastisk at Rælingsbedrifter viser interesse for satsingen, forteller Svein Strømberg, som både er daglig leder i selskapet Strømbergs Plast og sportssjef for elitelaget. Sammen med de to lokale bedriftene ENNTE AS og Rælingen El-Installasjon AS, er de betydelige bidragsytere i sponsor-poolen.

Nils Tveter, daglig leder i ENNTE er engasjert på mange fronter. -Det fascinerte meg at denne gjengen uttalte så tydelig «vi vil», og det legges mye ned for å nå toppen. Jeg elsker de som løper sokka av seg. Vi kom inn for 2 år siden. I starten ble det jo mer som nødhjelp siden laget nærmest hadde blitt kastet inn i øverste liga. Generelt mener jeg det er viktig at bedrifter engasjerer seg i bygda, enten det er i f.eks. Lions, speideren, grendelaget eller i idretten.

Daglig leder i Rælingen El-installasjon viser stor interesse for hva elitelaget til Rælingen har fått til. -Jeg har vokst opp i kommunen og ønsker å bidra tilbake til lokalsamfunnet. Håndballjentene er fantastiske ambassadører for Rælingen og Romerike. Å støtte dette ble derfor naturlig, forteller Terje.

Ønsker flere med på laget
-Håndballklubben byr på mer enn gode vafler i hallen. Det drives bra, trenes bra og det er flott ramme rundt kampene deres. Jeg håper det er flere der ute som deler vårt syn om å finne glede i å delta på en slik reise, forteller Nils Tveter. Felles for de tre støttespillerne er at de ønsker å være med der de kan bety en forskjell. -Målet er jo at vi skal bringe bedriftene sammen slik at de også får noe igjen. Uansett skal håndballklubben gjøre sitt for at partnerne får synlighet og markedsføring i nærområdet gjennom aktivitetene som foregår rundt laget, avslutter Strømberg.


Fakta:
Ennte AS. Etablert i 2012. Er i vekst og har 19 ansatte. Selskapet er landsdekkende leverandør av produkter innen varesikring, køsystemer, butikkmerking og profilering.
Rælingen El-Installasjon ASEtablert i 1981 med 7 ansatte. Spesialist på elektro-installasjon til bedrifter og privatmarkedet.
Strømbergs Plast AS. Etablert i 1996 og har 10 ansatte. Er landsdekkende leverandør av kildesorteringsløsninger og ombruksemballasje.