Ravens kvalifisert til Lerøyserien – Ravens

Ravens kvalifisert til Lerøyserien

I andre kvalifiseringsrunde skulle det lykkes for Romerike Ravens å kvalifisere seg til Lerøyserien.

Helgens kvalifiseringsspill startet med et tap for bergenslaget Fyllingen 20-24. Dette ble imidlertid rettet opp på senere samme dag hvor Levanger ble beseiret 31-29.

På søndag var det ingen tvil da Konnerud ble parkert og Ravens kunne juble over en 32-15 seier og avansement til Lerøyserien.

Vellykket samarbeid

Romerike Ravens Lerøylag er et samarbeid mellom de tre partnerklubbene Skjetten SK, Rælingen HK og Nit/Hak som bærer gode frukter av seg.

Et samarbeid som er stablet på bena i regi av Romerike Ravens for å gi et tilbud til ungdommene som fremdeles ønsker å ha et godt spilltilbud, men samtidig stå i sin egen moderklubb.

– Samarbeidet er et breddeprosjekt, og har således ingen verdens ting med eliteidretten vi driver med til daglig. Dette er for å kunne holde på flest mulig, lengst mulig, i sine moderklubber. Det er der de har sine venninner og tryggheten. Og, ikke minst muligheten til å hospitere og spille opp på et passende nivå i seniorklassen, forteller Ravens daglige leder Bjørn Kenneth Muggerud.

Kvalifiserte seg ikke til Bringserien

I forsøket på å kvalifisere seg til Bringserien er det våre to partnerklubber Nit/Hak og Frogner som er i samarbeid. Denne gangen holdt det ikke helt til mål i forsøket på å kvalifisere seg til Bringserien, men vi vil nyte å se dem i regionserien J16 gjennom hele sesongen.