Reiste seg og vant kampen – Ravens
Karina Selland, Rælingen

Reiste seg og vant kampen

Det kladdet litt for Rælingen i starten av oppgjøret mot Charlottenlund. Jentene hevet seg og en solid 2.omgang var mer enn nok for å vinne.

Unøyaktig 1.omgang
Gjestene mente alvor. Anført av Vera Bekken og Julie Nygaard styrte de den første delen av kampen. -Vi har trent og snakket om bakspillerrekka til Charlottenlund hele uka, men det tok en stund før vi fikk satt forsvaret skikkelig, forteller Michael O’Sullivan. Rælingen lå under 1-4 syv minutter ut i 1.omgang. Da tok O’Sullivan time out. Det måtte kjempes og jages for å komme inn i kampen. Gjennomgangsmelodien var to måls ledelse til trønderne før RHK kom opp til uavgjort. Det snudde først når hvittrøyene scoret omgangens siste og kunne gå til pause med 14-13 måls ledelse.

VIlde Byberg Smedstad spilte en solid kamp i målet

Overtok initiativet etter pause
To raske mål av Lene Petterson Heiberg førte RHK opp i tremålsledelse tidlig i 2.omgang. Laget overtok initiativet og virket kvikkere enn gjestene. Etter halvspilt omgang hadde ledelsen økt til 23-17. Det så ikke ut til at Charlottenlund hadde noen reell mulighet til å ta igjen dette. Hele ti RHK-spillere tegnet seg på scoringslisten. Andrea Hanssen ble toppscorer med 8 nettkjenninger. Også Julie Bøe Jacobsen spilte en meget god kamp. Den unge Nittedalsjenta scoret fem mål og ble kåret til banens beste spiller.

Julie Bøe Jacobsen fikk bestemannsprisen

Med seier 29-25 er Rælingen også best på innbyrdes oppgjør mot trønderne. Det kan bli viktig i sesonginnspurten.

Mange gode spillere i oppgjøret mot Charlottenlund. Hør hva Vilde Byberg Smedstad og Andrea Hanssen forteller etter seieren

Posted by Rælingen HK on Sunday, 14 January 2018

Hør hva Vilde Byberg Smedstad og Andrea Hanssen forteller etter kampen

Elin Østby hedret
Tidligere RHK leder Elin Østby gikk bort på lørdag etter lengre tids sykdom. Elin var leder i Rælingen i 8 år på 2000 tallet. I tillegg var hun etter dette leder av klubbens arrangementsgruppe og medlem av Spektrumskommiteen (NHF RØ). De siste årene har hun hatt verv i Rælingens prestasjonsklubb på herresiden, Lillestrøm Topphåndball. Her har hun vært lagleder for A-laget og også innehatt ledervervet.  Tankene våre går nå til Elins nærmeste. Håndballfamilien har mistet et stort menneske. Dette ble markert både på LTH og RHK sin hjemmekamp med minneord, ett minutts stillhet og ved at spillerne brukte sørgebånd.