Rikke Arnesen kåret til månedens spiller i oktober – Ravens

Rikke Arnesen kåret til månedens spiller i oktober

Våre tilhengere har sagt sitt. Rikke Arnesen fikk flest stemmer i kåringen av månedens RHK-spiller for oktober.

Det var stort engasjement og stor deltakelse. Hele 10 spillere fikk stemmer. Rikke Arnesen var veldig glad for å bli satt pris på. -Det er hyggelig at folk engasjerer seg og kjempestas å bli kåret til månedens spiller, sier Rikke

Fortell litt om hvordan sesongen har vært for deg personlig så langt.
-Sesongen har jo på en måte vært noe tung hittil, med tanke på at det har vært mye tap. Men det har i liten grad påvirket humøret og motivasjonen i gruppa. Vi har det like gøy på trening som før og jobber like hardt. I tillegg gjorde seieren mot Flint godt for alle tror jeg, og viser at vi som lag er i en god utvikling.

Hva betyr laget for deg? -Laget og alle rundt betyr utrolig mye. Det er gøy å dra på trening hver dag og man blir alltid møtt med et smil. Det er en fantastisk gjeng med jenter, trenere og støtteapparat som jeg er blitt utrolig glad i.

Hvordan har de to siste ukene vært? -De to siste ukene har vært veldig spesielle. Vi gikk plutselig fra å se hverandre hver dag til å være hjemme uten kontakt med noen. Jeg syns likevel det har gått veldig fint. For det første ble heldigvis ingen alvorlige syke og vi er tilbake i trening allerede. I tillegg har vi hatt masse opplegg over zoom i form av teambuilding og kampanalyse som har holdt dagene relativt normale.

Hva tenker du om resten av sesongen? -Jeg gleder meg masse til resten av sesongen og håper vi kan fortsette å bygge på den gode kampen mot Flint. Etter en periode uten håndball er alle motiverte og gira på å spille kamper igjen, som jeg tror kan være veldig heldig mot blant annet Tertnes allerede til onsdag.