Serielederen best i toppoppgjøret – Ravens
Lotte Nordås, Rælingen

Serielederen best i toppoppgjøret

Rælingen hadde forberedt seg godt til toppkampen mot Skrim, men ved kampstart var det Kongsberglaget som var påskrudd og skjerpet. Hjemmelaget leverte årsbeste og vant fortjent,

Godkjent de første tyve minuttene i 2.omgang
RHK startet nølende og ble straffet med tekniske feil og flere skuddbom. Jentene fant først veien til nettmaskene etter at det var spilt syv minutter. Da hadde Skrim scoret tre mål. Verre skulle det dessverre bli. Rælingen kom aldri inn i flytsonen i første omgang og var hele ni mål bak til pause. Etter hvilen ble det bedre, og unge Lotte Nordås markerte seg raskt med sin eminente skuddarm. Det ble også litt bedre bakover, men ikke nok til at man klarte på spise opp forspranget. De første tyve minuttene av andre omgang var absolutt godkjent, men laget falt litt sammen mot slutten.

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/10155483627096701/

-Vi kan bedre
-Vi møter et Skrimlag som kom ut som en tornado, mens vi var en en Middelhavsbris. Da blir dessverre forskjellen for stor mellom lagene. Jeg vet vi kan bedre. Vi får lov til å deppe et par timer, men ikke mer, for vi må forberede oss godt og vise den beste utgaven av oss selv mot Follo i neste kamp, forteller Michael O’Sullivan.

Julie Bøe Jacobsen ble kåret til Rælingens beste spiller

Kampfakta
Skrim Kongsberg – Rælingen 35-21 (17-8)
Link til kampfakta (NHF sider)