Skaderamt Ravens røk på stortap – Ravens

Skaderamt Ravens røk på stortap

Et litt redusert Romerike Ravens møtte onsdag kveld Storhamar for andre gang på en måned. I borteoppgjøret ble det spilt god håndball i 50 minutter, og Ravens hadde lenge Storhamar i kne før det til slutt sviktet og realiteten ble et fem måls tap.

I onsdagens oppgjør på hjemmebane i Skedsmohallen, var det et helt annet oppgjør som utspilte seg. Storhamar tok fort grep om kampen etter at lagene hadde vekslet 4-5 mål mot hverandre, og avstanden økte og økte. Storhamar hadde en luke på åtte mål, som Ravens måtte finne en plan på å lukke da de gikk i garderoben ved halvspilt kamp.

En god snakk i garderoben var ikke nok, og Storhamar fortsatte å øke ledelsen helt inn til kampslutt hvor Ravens måtte se seg slått med hele 13 mål mot laget som ligger på en sølvplass i REMA 1000-ligaen.

Skader gir utfordringer

Skadelisten har begynt å tynge Ravens. Med Lorin Sendi ute for en god stund med korsbåndproblemer, Frida Haug Hoel ute med en skadet skulder og litt småskader på flere andre, gir det Ane Mällberg noen utfordringer i disponering av troppen.

Lorin, Frida og Solveig så kampen fra tribunen da Romerike Ravens tapte 20-33 mot Stohamar. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Romerike Ravens – Storhamar
Resultat: 20 – 33 (10 – 18)
Utvisninger: Ravens 1 x 2 min , Storhamar 1 x 2 min
Dommere: Morten Isachsen og Ronny Andre Hell
Tilskuere: 755