Snublet i 1.omgang – Ravens
Karina Selland (Rælingen) og Eira Aune (Oppsal)

Snublet i 1.omgang

Serieåpningen i eliteserien ble ikke slik RHK-jentene hadde drømt om. Første omgang fortonte seg som et mareritt. Heldigvis ble det bedre etter hvilen, men hvittrøyene måtte gå poengløse av banen i oppgjøret mot Oppsal.

Svak start – godkjent avslutning
Rælingen åpnet som bestilt med kampens første scoring, men deretter kladdet det. Returløpene hadde ikke samme nivå som laget har vist i de siste kampene. Heller ikke forsvar- og målvaktspill holdt kjent nivå. Når ballen traff stanga, gikk den gjerne ut ved RHK skudd, og inn gjerne via målvakt da gjestene avsluttet. Oppsal var alt i alt mye bedre enn Rælingen før hvilen.

Pausepraten fungerte. RHK scoret dobbelt så mange som i 1.omgang og det defensive spillet var også bedre. Det var ikke nok for å ta poeng, men viktig for fortsettelsen. Det var to venninner fra Skedsmo som fikk hver sin bestemannspris. Hos Oslo-laget var Eira Aune best. Bakspilleren ble også kampens toppscorer. Hos RHK var det Karina Selland som ble kåret til beste spiller.

Kommende lørdag venter Molde på bortebane for Rælingen.

Les artikkel i Romerikes Blad

Kampfakta
Rælingen-Oppsal 24-30 (8-18)
Link til kamputvikling og alle fakta

Se intervju med Karina Selland (RHK) og Eira Aune (Oppsal)

RHK stod på hæla i 1.omgang og ble hardt straffet av Oppsal. Å ligge 10 under til pause gjorde ikke oppgaven i 2.omgang enkel. RHK viste bedre takter etter hvilen og vant omgangen med fire. Hør hva Skedsmojentene Eira Aune (Oppsal) og Karina Selland (RHK) sa etter etter kampen

Posted by Rælingen HK on Sunday, 9 September 2018