Solid lagseier – Ravens
Julie Bøe Jacobsen, Rælingen

Solid lagseier

Rælingen bestemte det meste i de første 25 minuttene av kampen. Med ledelse 14-7 senket hvittrøyene nivået og slapp Follo litt innpå. RHK tok seg sammen og kontrollerte resten av oppgjøret inn til en meget fortjent 29-26 seier.

Andrea Hanssen ble toppscorer med 6 mål (3 på straffe)

Det var mange gode spillere og prestasjoner på parketten. Best var målvakt Vilde Byberg Smedstad som eide målet i 1.omgang. – Vi har to fantastiske rekker og mange spillere som tar ansvar. Jentene var veldig gode til å nøytralisere Follos beste spillere i 1.omgang. I starten av 2.omgang er vi litt «gale» slik vi var mot Skrim, men heldigvis får det ikke samme konsekvenser. Det var utrolig deilig å vinne denne kampen, forteller Michael O’Sullivan

Deiliiiiig 😄 Skikkelig lagseier mot Follo HK Damer, 26-29 👏

Posted by Rælingen HK on Sunday, 5 November 2017

Hovedtrener Michael O’Sullivan og RHKs beste Vilde Byberg Smedstad etter kampen mot Follo