Elkjøp – Ravens

Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og har siden 1962 vokst og blitt mer enn 10 000 engasjerte mennesker over hele Norden. I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 140 butikker. I regnskapsåret 2018/2019 omsatte Elkjøp Nordic varer og tjenester for 38,3 milliarder kroner med et driftsresultat på 1228 millioner NOK. Vi er stolte av å være Nordens største forhandler av elektronikk.

Elkjøp startet med 33 kjøpmenn i 1962, og har siden den gang vokst og blitt mer enn 10 000 mennesker over hele Norden.

Vi er stolte av bedriften vår, som på mange måter kan kalles et norsk elektronikkeventyr! Siden oppstarten i 1962, har vi nå datterselskaper over hele Norden og flere tusen engasjerte medarbeidere som jobber for å ha verdens mest fornøyde kunder.

Suksessen skyldes mye av det samme som i Elkjøps første dager: Vi elsker det vi driver med, jobber knallhardt og har det utrolig gøy på jobb! Vi tror på at engasjerte medarbeidere gir en bedre handleopplevelse og mer tilfredse kunder.

Rundt halvparten av Elkjøp Norges butikker eies og drives av franchisetakere. De resterende eies av Elkjøp sentralt. Vi har også konseptbutikkene Elkjøp Phonehouse, som du finner på kjøpesentre og i større handlegater i en rekke norske byer. Vi har også åpnet våre tre første sentrumsbutikker, Elkjøp Glasmagasinet i Oslo, Elkjøp Nordre i Trondheim og Elkjøp Stavanger City som er en del av våre «City-konsept». Du finner oss i dag også på Gardermoen.

Vi er en del av Elkjøp Nordic AS, med 400 varehus over hele Norden. I Sverige heter vi Elgiganten, i Finland Gigantti og i Danmark Elgiganten. I tillegg har vi Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

Elkjøp Nordic AS eies av britiske Dixons Carphone, som er en av verdens desidert største aktører innen elektronikk.

Navn:
Elkjøp
Adresse:
Solheimsveien 10
Postnr/sted
1461 Lørenskog
Tlf
21 00 21 21
URL