Stortalent signert for fremtiden – Ravens
Marte Juuhl Svensson, Rælingen

Stortalent signert for fremtiden

17 år gamle Marte Juuhl Svensson spiller i Rælingsdrakta frem til 2021 og blir den yngste som noen gang har signert en proffkontrakt med klubben.

Har store ambisjoner
Supertalentet er landslagsaktuell og fikk allerede forrige sesong spilletid på A-laget. I år startet sesongen bra, men ungjenta har vært ute med skadet tommel i noen uker. Det vil fortsatt drøye litt før hun er på parketten. Marte lå i planen for signering før neste sesong, men klubben ville ikke vente.  -Målet er å spille på landslaget og på sikt bli utenlandsproff. Det viktigste for å komme dit er å tenke på utvikling, sier Marte.

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/766949566984677/

 

Dedikert og hardt arbeidende
Til tross sin unge alder har hun en imponerende fysikk. På testresultatene troner hun helt i toppen på klubbens elitelag. Hun har vist allsidighet og alltid tatt til seg oppgavene som laget har hatt behov for å løse. Gjennom oppkjøringen til årets sesong har hennes playmakeregenskaper kommet til sin rett, og 17-åringen har fått en gradvis større oppgave i laget.

Daniel Birkelund har i sitt første halvår i klubben merket seg Marte sine egenskaper. -Jeg er veldig glad for at Marte skal bli med oss på satsingen videre. Hennes største talent sitter «mellom ørene». Hun er hardt arbeidende, dedikert, har aldri noen unnskyldninger og jobber for å bli bedre hver eneste dag, sier Birkelund som tror ungjenta har en stor fremtid som håndballspiller.