Tainara avslutter med RHK – Ravens
Tainara Luna Goncalves, Rælingen HK

Tainara avslutter med RHK

Rælingens brasilianske spiller Tainara Luna Goncalves har blitt enig med klubben om å avslutte kontrakten. Spilleren kom til Norge i desember 2015 og spilte kamper i Grundigligaen for klubben etter jul.

-Det var en vanskelig beslutning for meg, men jeg tror det er best for mine fremtidige planer. Vi kom til enighet om en god sluttavtale for begge parter. Tiden i Rælingen har gitt meg mye læring, og spill i Grundigligaen var en fantastisk erfaring å ta med seg. Nå skal jeg ha litt ferie hjemme i Brasil. Jeg ønsker klubben alt godt for fremtiden og vil takke alle for den gode støtten jeg har fått, forteller Tainara.

28 åringen har siden i høst vært med landslaget og skal fortsatt være blant de aktuelle spillerne som vurderes for troppen til OL i Rio. –Tainara er en fantastisk person. Hun er moden, reflektert, selvstendig og med en sterk ambisjon om å utvikle seg. Våre veier skilles nå, men mange av oss har fått et godt vennskap med ei flott jente. Vi ønsker henne lykke til videre, sier Svein Strømberg, sportssjef for Rælingens elitelag.